Proporcje | 4:1 | 3:1 |
---|---|---|
Wartość kaloryczna | 436.95 kcal | |
Tłuszcze | 41.99 g | |
Węglowodany | 5.29 g | |
Białko | 8.55 g |
Proporcje | 4:1 | 3:1 |
---|---|---|
Ketocal 3:1 | 15 g | |
Ryba Miruna | 20 g | |
Jajo kurze całe | 10 g | |
Bułka tarta | 4 g | |
Brokuły | 30 g | |
Masło | 14 g | |
Oliwa z oliwek | 17 g | |
Orzechy włoskie | 3 g |
Przepis na: Ryba w panierce z brokułami
autor: Małgorzata Ziomek
1 40
Produkty wykorzystane w prezentowanych przepisach: KetoCal 3:1 to żywność specjalnego przeznaczenia medycznego, do postępowania dietetycznego w lekoopornej padaczce i innych schorzeniach, w których wskazana jest dieta ketogenna.
Przygotuj panierkę: do miski wsyp KetoCal, bułkę tartą, orzechy włoskie. Dokładnie wymieszaj.
Do osobnej miseczki wbij jajko i roztrzep widelcem.
Rybę opłucz i wysusz, a następnie obtocz ją w jajku i w panierce.
Opanierowaną rybę smaż na maśle.
Ugotuj brokuły, a gdy już zmiękną, obsmaż je na maśle.